Zo, dit is groep 8!

Wij zijn de oudsten van de school, dat zie je zo. Dit schooljaar kiezen we een school voor voortgezet onderwijs, spannend hoor. We willen eigenlijk ook best nog een jaartje blijven. Dan kunnen we nog verder met 'the grej of the day'. Dat is een raadsel dat we elke dag mee krijgen, het gaat over een persoon, een gebeurtenis of een plek. We moeten thuis uitzoeken wat het is en er iets over opzoeken. Op school gaan we dan in 10 minuten vertellen wat we ervan weten. Soms kunnen we een raadsel ècht niet oplossen, dan horen we het op school. We hadden al 'I have a dream'( over Martin Luther KIng), 'nummer 14' (over Johan Cruijf) 'de ergste natuurramp van Nederland' (over de watersnoodramp van 1953) en 'de beroemdste wildplasser' (over Manneke Pis in Brussel). Er zijn nog veel meer, ze hangen in onze klas aan de muur bij de tijd en de plaats waar ze horen.

De leerkracht van groep 8

RKF2020-6858 RKF2020-5295