Hier is groep 6!

Hebben jullie ons al eens buiten zien rennen? We zijn dan niet aan het spelen, maar spelend aan het leren. Onze juf maakt soms een spel om ons de categorieën van spelling te lern. We moeten dan met de woordkaartjes naar het goede plekj rennen. We doen ook andere ren- en loopspellen met taal en rekeknopdrachten. Leuk hoor, lekker buiten en toch leren.

Binnen werken we met Snappet, sinds kort niet meer op de klein e tablets, maar op ons eigen chromebook. Als we  niet leren, gaan we gymen met juf of maken we kunstwerkendie in de klas komen te hangen. We hebben nu de schiderijen van schilder Miro bekeken en maken zelf iets wat daar op lijkt. Ook al lijkt het niet, het is wel dezelfde techniek als die van hem. We doen ook mee aan de kunstweken, dat is heel leuk om te doen.

De leerkracht van groep 6

RKF2020-5965

Maandag t/m vrijdag: Ellen Pronk

Klassenassistent: Ursula Temmerman

Leuke links voor groep 6!