Hallo!

Wij zijn groep 4-5. De sportiefste klas van de school, weet je waarom? Elke dag rennen we samen met onze meester een rondje om de school. Eerst haalden we dat niet, moesten we onderweg een stukje gewoon lopen. Maar nu hebben we het al zo vaak gedaan dat we allemaal in 10 minuten terug zijn. Dan kunnen we er weer tegen, uitleg van meester en daarna aan het werk op Snappet of in het werkschrift.  Elke dag leest meester voor, hij kan dat goed, alle andere klassen kunnen (bijna) meeluisteren als hij de stem van de Boze heks nadoet.                                                                                                                                      We hebben allemaal zoveel geoefend met lezen dat we na de kerstvakantie beinnen met een theam van Blink. Dan horen we ook al een beetje bij de bovenbouw!

De leerkracht van groep 4/5

RKF2020-6474