Zie je ons even staan en zitten? Wij zijn groep 3 en we leren lezen!

Het was best even hard werken in het begin van groep 3, al die letters en cijfers! Gelukkig hebben onze juffen ons dat snel geleerd. We oefenen met juf, we werken op de laptop, maken woordjes met de letterdoos en we schrijven op ons allermooist in het schrijfschrift.

Net als in groep 1- 2 hadden we ook een heksenhuis in onze klas. We hebben getoverd, toverspreuken bedacht en spinnen gemaakt. Brrr.. griezelig hè.

Het werd kinderboekenweek en toen kwam er een jonkvrouw in de klas met hele mooie kleren , We kregen een boek en ze vertelde over vroeger, toen ze met haar man op een kasteel woonde. We gingen haar kasteel schilderen, in allemaal verschillende kleuren groen. We hebben veel gehoord over vroeger en speelden dat we ridders en jonkvrouwen waren. We hadden een kasteel in de klas.

De leerkrachten van groep 3

RKF2020-5295