Dit zijn wij, maar zo staan we niet vaak en zeker niet lang bij elkaar. Er gebeurt namelijk van alles in onze  groep.

Er lopen allemaal kinderen met een heksenhoed op in de klas, het thema heksen en toveren is in volle gang. Abracadabra! we roeren een beetje in een pan, roepen een toverspreuk en daar komt een lekker soepje te voorschijn. De huishoek is omgetoverd in een heksenhuis, vol met spinnen en andere enge dingen. Toch spelen we daar want daar zijn we echt niet bang voor hoor, het is juist leuk en een beetje spannend!

Na de heksen kwam er ineens een jonkvrouw in de klas. Zij vertelde ons over vroeger, dat ze met haar man in een kasteel woonde. Ze had een prachtige jurk aan. Bij onze verkleedkleren zaten ook zulke mooie jurken. De deur van de klas werd een poort, we bouwden kastelen en leerden over stoere dappere ridders. Bij de verteltafel konden we met zwerfstenen een verhaal maken.

We zij alweer nieuwsgierig naar het volgende thema.

De leerkrachten van groep 1-2

download (5)_1

Ma, di, wo: Clairette van Delden

Wo, do, vr: Hanneke van der Jagt

Klassenassistent: Nadia Beumer

Leuke links voor kleuters!